Behandlingar

Nobis Naturterapi erbjuder behandlingar som främjar kroppens självläkning. Ofta kompletterar behandlingarna varandra, till exempel kan obalanser som visar sig i hälsoanalysen behandlas både med homeopatmedel och kosttillskott men även med zonterapi under fötterna. De behandlingar som finns är:

Hälsoanalys
Hälsoanalysen görs med hjälp av kinesiologi som är ett muskeltest. Alla muskler i kroppen står i förbindelse med inre organ, körtlar mm via nervsystemet. Genom att välja en muskeloch testa spänningen i den, kan man hitta obalanser i kroppen. Metoden är behaglig och utan smärta. Läs mer.

Öronakupunktur
Genom att stimulera punkter i örat, ökas energiflödet i kroppen och kroppens självläkning stärks. Varje del i kroppen har en zon i örat, där obalanser kan upptäckas och behandlas. Är du nålrädd? Inga problem, Nobis Naturterapi använder även fröplåster och magnetkulor som alternativ till nålar. Läs mer.

Zonterapi
Zonterapi, fotmassage och reflexologi - kärt barn har många namn. Principen är den samma, genom att massera och trycka med händerna eller zonstav på reflexpunkter under fötterna, aktiveras kroppens självläkande förmåga. Både fysiska och psykiska besvär kan behandlas. Läs mer.

Hälsotest
Är du nyfiken på kinesiologi men inte redo för den stora hälsoanalysen? Många väljer att göra det lilla hälsotestet för att se hur kinesiologi fungerar. Du får också en fingervisning om hur det står till med obalanser i kroppen. Beroende på resultat kan man sedan välja att gå vidare med en hälsoanalys. Läs mer.

Nobis Naturterapi
Åh Stiftsgård, Ljungskile
Slättbergsvägen 43, Trollhättan
E-post: karin@nobisnatur.se
Tel: 0721-600 152 

© Copyright Nobis Naturterapi